Det letteste og mest stillegående tak-klimaanlegget i sin klasse

Truma Aventa compact skjuler en rekke fordeler under det kompakte apparathuset: Det er stillegående, lett og effektivt. Moderne materialer og konsekvent videreutvikling av tidligere Truma tak-klimaanlegg gjør det mulig. Ingeniørene som utviklet anlegget har for eksempel redusert kompressorstøyen til et minimum. Dermed er Aventa compact det mest stillegående tak-klimaanlegget på markedet. Apparathuset består av ekspandert polypropylen, noe som reduserer vekten. Dette gjør Aventa compact til det letteste klimaanlegget i sin klasse.

De kompakte dimensjonene gjør at Aventa compact egner seg spesielt godt til kassebiler. Det får plass på taket selv om det allerede er montert et solcellepanel, parabolantenne og takboks der. Men tak-klimaanlegget er også meget velegnet til campingvogner, bobiler og til og med linere.

  • Får plass på små tak
  • Ekstremt stillegående
  • Det letteste tak-klimaanlegget på markedet

Tekniske data Truma Aventa compact

Spenningsforsyning 230 V
Strømopptak kjøling 2,8 A
Pobór prądu podczas ogrzewania
Kjøleeffekt 1700 W
Varmeeffekt + 16 °C til + 40 °C
Vekt ca. 27,5 kg
Mål (L x B x H) 785 x 560 x 265 mm
Utvendige mål (L x B x H) 556 x 496 x 46 mm (luftfordeler small)
Innvendige mål (L x B x H) 380 x 350 mm / 400 x 400 mm