Det er bedre å ta smarttelefonen i hånden enn å svinge på gassflasken: LevelControl gjør det mulig. Ved hjelp av ultralyd måler viseren for gassnivået hvor mye gass det er i flasken og angir det nøyaktige resultatet via appen. Plasser LevelControl under flasken, start appen, og sjekk gassbeholdningen – enklere kan det ikke bli!
Du kan velge: Med den nye LevelControl App kan du lese av gassnivået via Bluetooth. Det fungerer komfortabelt og pålitelig i kjøretøyet og i de nærmeste omgivelsene. Hvis du også ønsker å sjekke gassbeholdningen underveis, trenger du den praktiske Truma App og Truma iNet Box. Den sender måleresultatene per SMS til smarttelefonen din – uansett om du er hjemme eller ute i skiløypene. Truma iNet Box gjør det også mulig å integrere andre enheter som for eksempel Truma varmeapparat og klimaanlegg i iNet-systemet og betjene dem med Truma App.

Dette er fordelene med Truma LevelControl

  • Melding ved lite gass i flasken
  • Flere LevelControl kan brukes samtidig
  • Festes magnetisk på alle stålflasker – og holder seg også på aluminiumsflasker takket være en klemplate
  • Festes magnetisk på alle stålflasker – og holder seg også på aluminiumsflasker takket være en klemplate

LevelControl er uegnet til gassflasker av plast, fyllbare tankgassflasker, gasstanker og butangassflasker (Campingaz).

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *